Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vendégkönyv

Remélem, tetszett a kis birodalmam és máskor is megtisztel látogatásával. Köszönettel veszem az észrevételeket és a segítő szándékú hozzászólásokat.

 


Legyen szép a napja! Barátsággal: Zsíros Tünde

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Могут отчислить из за реферата

(Victor1995, 2017.04.05 16:15)

Я скачал с сайта http://delayreferat.ru/ себе реферат, информация в реферата содержала кучу ошибок, в итоге я опозорился не получил зачет теперь надо мной висит угроза отлисления. Владельци сайта редкасные мудаки.

Order Dapoxetine Tablets Online USA on PureVolume

(Jamespreen, 2017.04.01 08:16)

Order Dapoxetine Tablets Online USA on PureVolume
<a href=http://www.purevolume.com/DapoxetinePriligy>Show more>>></a>

Татуировки вызывают рак. Ученые доказали связь между татуировкой и раком кожи

(Georgeacoug, 2017.02.18 06:03)

<p>Исследователи одного из <strong>Британских</strong> институтов решили проверить, насколько может быть вредным <strong>нанесение татуировок </strong>на собственную кожу. Из исследований стало ясно что подобные увлечения значительно повышают риск возникновения рака. Хотя нанесение татуировок на собственную кожу практикуется уже многие сотни лет, ученые не устают твердить о том, что чрезмерное увлечение подобным искусством может повлечь очень нежелательные последствия для кожи человека. Главной причиной<strong> развития рака от татуировок</strong> служат краски, в составе которых были обнаружены различные канцерогены. Из чуть более чем 20 проверенных видов чернил, которые наиболее популярны у <strong>мастеров</strong>, больше половины содержат<strong> вредные вещества</strong>. <strong>Ученые</strong> также не исключают того, что в менее популярных красках тоже могут содержаться данные канцерогены, служащие возбудителями для раковых клеток. Все без исключения<strong> дерматологи и эксперты</strong> в этой области считают, что единственная безопасная татуировка это та, которую не сделали. Только в случае отказа от подобных украшений, можно защитить свою кожу. Специально для <a href="http://allrus.news/" target="_blank">All Rus</a> <a href="https://allrus.news/" target="_blank">News</a>. Спонсор рубрики магазин автозапчастей <a href="http://buy-detali.ru/" target="_blank">buy-detali.ru .</a>
</p>

zsolimano1@freemail.hu

(Tóth Zsolt, 2015.10.31 16:39)

Kedves Tünde!

Van két cserép paphiopedilum charles worthii-m, amiből az egyiket szeretném elcserélni valamilyen más papucsra,látom Neked milyen gyönyörűek vannak és talán van Neked is olyan amit sikerült tőosztani,szeretném megkérdezni nem érdekelne-e az említett orchidea.

Üdvözlettel: Zsolt

ildilevelezo@gmail.com

(Farkasné Fuchs Ildikó, 2015.07.24 10:31)

Kedves Tünde!

Nem akarom túl érzelgősre fogni, mégis azt kell mondanom, megható a virágaihoz való viszonya. Szépségük, elevenségük azt mutatja, hogy figyelme irányukba soha nem lankad. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a kezdeti lelkesedést felváltja a közömbösség, és a felszínes "rá-rá nézek" szintű gondolkodás. Az Ön képein világosan látszik, hogy soha nem volt és nem is jut el ebbe a stádiumba. Nem akarok tolakodó lenni, de elmondom, hogy azokon a képeken, ahol a növény környezete is látható, én "mögé" is néztem a virágnak. A hangulatos terasz, a háttérben látható kerti részlet vagy szoba részlet számomra azt mondja: élete más területein is ilyen gondoskodó, odafigyelő ember. Sajnos magam nem tartom hasonlónak, de nagyon szeretném....
Kívánom, hogy kedvencei továbbra is adjanak örömet, büszkeséget!
Üdvözlettel: Farkasné Fuchs Ildikó - Debrecenből

Gyönyörű

(RÉKA, 2015.01.08 11:13)

Gyönyörű,tetszik.
Üdv:RÉKA

sötétlila zygopetalum.

(Mayerné Akócsi Judit, 2013.07.29 12:52)

Kedves Tünde!
Először is gyönyörűek a virágok...éppen ez ügyben szeretném kérni a segítségedet.Szeretnék kérni tőled vagy valamelyik kedves hozzászólótól(ha lehetséges)egy sötétlila zygopetalum orchidea hajtást,amit én nevelhetnék.Boltba megvenni méregdrága és még sehol nem láttam elvirágzottan sem.Az is segítség lenne,ha egy címet kapnék,(Budapesten)ahol lehetne olcsóbban hozzájutni ezekhez a gyönyörűségekhez.Nagyon megköszönném.Judit.

3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 42.

(Kelecsényi Péter, 2013.03.28 15:55)

Kedves Tünde!
Örömmel találtam rá honlapjára, azon belül is a Boldogasszony papucsára. Miskolciként én is minden évben meglátogatom az élőhelyét eme csodálatos növénynek.Szerencse, hogy viszonylag jól el van rejtve az avatatlan kezek elől. Egyébként a cikkben szereplő másik két orchidea közül az egyik tévesen lett határozva agárkosbornak, -ő, a Tarka kosbor (Orchis tridentata).

Üdv:Kelecsényi Péter, egy "orchidióta"

Re: 3525 Miskolc, Kis-Hunyad u. 42.

(Tünde , 2013.06.04 09:52)

Kedves Péter!

Köszönöm a helyesbítést, javítottam.
Hogy-hogy nem találkoztunk még MOT-rendezvényeken? Nagyon szép felfedező- és beszerző körutakat is szoktak szervezni, és ott sok hozzánk hasonló "orchidiótá"-val találkozhat.

Barátsággal: Tünde

3431 Vatta, Damjanich u. 14.

(Kovalikné Éva, 2013.03.08 20:58)

Kedves Zoltán! Próbáltam mindent elolvasni és megnézni, de ma nem sikerült! Vissza fogok jönni, mert nagyon tetszik amit csinálsz. Csodálatosak a képeid! Az orchideáid pedig gyönyörűek. Én is tulajdonosa vagyok pár szépségnek! Imádom őket! Gratulálok a honlapodhoz és további sok sikert! Üdvözlettel: Éva!
Ui.: Szoktál néha gondolni a "Borsodi Iskolás" évekre? Én imádtam az az időszakát az életemnek!

1518 Quarter Horse Circle Loveland OH, 45140

(szabo Gabriella most Gabriella Menyhart, 2012.05.05 19:09)

Szia Tunde,
Mar regen keresek embereket otthonrol, de meg nem sokerult megtalalni senkit. Te vagy az elso. Bejeloltelek baratomnak a facebook-on remelem visszaigazolsz baratnak. Szep a kerted, biztosan sok munkad volt/van benne. De megerte, latszik. A nyaron keszulok haza remelem talalkozni is tudunk. Puszi Gabi email cimem: gabriella.menyhart@hotmail.com

Re: 1518 Quarter Horse Circle Loveland OH, 45140

(Tünde, 2012.08.17 22:51)

Szia Gabi!
Bocsi nagyon sok volt a munkám nem néztem meg a lapot nagyon sajnálom jó lett volna találkozni. Írjál az email címemre
tunde.orchidea@gmail.com
Puszi

szilvigal@citromail.hu

(Szilvi, 2012.04.15 17:49)

Szia Tünde!

Ne haragudj, hogy ezzel zavarlak, de látom te nagy orchidea gyűjtő vagy és a segítségedet szeretném kérni.

Vettem 2 orchideát az orchidea kiállításon a hétvégén, csak sajnos nem volt rajta a fajtája én meg elfelejtettem megkérdezni.

Próbáltam utánanézni a neten, de nem jártam sikerrel.

Megköszönném, ha az email címemre megírnád a tiédet és küldhetnék képet, hátha te felismered őket.

Köszönöm szépen előre is a segítséged

Szilvi

Jókívánság

(Anita, 2011.10.21 16:44)

Nagyon szépek a virágok, kitartást, sok örömöt és gyarapodást kívánok hozzájuk.

Andornaktálya/ Budapest

(Nagy Veronika Zsuzsanna, 2011.10.16 19:21)

Kedves Orchideaimádó:)!
Én is évek óta élek ezeknek a csodálatraméltó növényeknek a bűvöletében. Ma is kaptam egy elvirágzott növényt sajnos egyenlőre még nem olyan gazdag gyűjteményembe. Ennek nevét keresve bukkantam az oldalára.
Az az igazság hogy igen kis költségvetésből gazdálkodom, így vagy elvirágzott növényeket sikerül beszereznem, vagy pedig barátam köréből kerülnek hozzám félig halott növénykék.
Mivel imádok róluk olvasni, és talán érzik is a szeretetemet, a környék orchideadoktornéniévé léptem elő:)
Azért mondom hogy szerencsém van velük, mert a szaporításaim valahogy mindig sikerülnek... Ami valljuk be csodálatos érzés. Ezért ha nincs is sok féle, de az ablakaink dugig vannak:)
Ezért is gondoltam, hogyha Ön is benne lenne, esetleg cserélhetnék a szaporulatbol.
Jelen pillanatban éppen virágozni készül nálam egy cserép colmanara wildcat green valley, illetve fel tudok ajánlani egy cserépnyi nyár végén levirágzott lilás virágú zygopetalum-ot.
Ha jól láttam önnek barana van belőle. A többi növényem az ön gyűjteményében is megtalálható. Kivéve talán a mai szerzeményemet. Amint kiderül hogy mi ez, és érdekli, megírom önnek.( Annyira kinőtte szegény a helyet, hogy máris három cseréppel van belőle!)
Az email címem Verocchio22@gmail.com
Remélem lesz szerencsénk egymáshoz, és további sikeres orchidea nevelést kívánok önnek!

Dunaszetrdahely,Szlovákia

(Domonkob Boglárka, 2011.04.08 08:18)

Kaposvár Vörösmarty u 41

(Horváth István, 2010.12.14 07:10)

Kedves Tünde asszony!
Elnézést, hogy ismeretlenül zavarom, néhány szóval az indulásról: Gózon József ajánló soraival kaptam kedves bemutatkozását. Ő gimnáziumi osztálytársam volt (Istenem, mikor!), innnen ered baráti kapcsolatunk.
Amit Önnek kívánok írni:
Köszönöm a szépségeit, amit láthattam, éreztem illatukat, és csokorba kötve elküldhettem ismerőseimnek.
Bizonyára sok-sok munka eredménye a KERT, kívánom, továbbra is legyen sok örömük benne. Továbbiakban is figyelemmel kísérem szép állományuk bemutatását.
Segítő férjét üdvözlöm, Öntől kézcsókkal köszönök el:
Horváth István

115 Glen Dr, Worthington, Ohio 43085, U.S.A.

(Myra Sarkadi, 2010.12.07 19:39)

I was so impressed with your beautiful flowers and the excellent photography of them. You must have that "green thumb", and the love of flowers. I have not had too much luck with orchids, flowers wilt very fast and never come back.

Yes, the love of nature makes one a better person!

115 Glen Dr, Worthington, Ohio 43085, U.S.A.

(Myra Sarkadi, 2010.12.07 19:37)

I was so impressed with your beautiful flowers and the excellent photography of them. You must have that "green thumb", and the love of flowers. I have not had too much luck with orchids, flowers wilt very fast and never come back.

Yes, the love of nature makes one a better person!

3246 Foxcroft Drive, Lewis Center, Ohio 43035-9338, USA.

(Dr. Gozon Jozsef es Julia, 2010.12.05 20:27)

Kedves Tunde!
Julia es a magam neveben gratulalok a "birodalmam" megnevezesu csodalatos honlaphoz! A kituno felvetelek kifejezik azt a szereto gondoskodast, amellyel ezeket az egyedulalo ekszereket gondozod. Koszonjuk, hogy modunk volt gyonyorkodni a kepekben.
Julia es Jozsi


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 

 

Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 878197
Hónap: 8224
Nap: 387